برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

ضربه سپاه به تروریست‌ها در سردشت

روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با صدور اطلاعیه‌ای از هلاکت دو تروریست و جراحت و بازداشت یک تروریست دیگر در انتقام خون شهید «خالد شوانی» در شهرستان سردشت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های محلی در روزهای گذشته از شهادت یک بسیجی در شهرستان پیرانشهر در درگیری با اشرار و تروریست‌ها خبر داده بودند. در همین ارتباط، امروز روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: این اقدام تروریستی عوامل وابسته به استکبار جهانی و خائن به ملت کرد (دمکرات) به شهادت این بسیجی در پیرانشهر منجر شد.

 

در ادامه این اطلاعیه آمده است: هر دو تروریست‌ طی ۲۴ ساعت پس از اقدام کورشان با تلاش و پیگیری مستمر و شبانه‌روزی سپاه، اداره اطلاعات و مرزبانی آذربایجان‌غربی و با مسدود شدن مرز و تعقیب جنایتکاران در یک اقدام غافلگیرکننده در مخفیگاه موقت‌شان در یکی از روستاهای شهرستان سردشت به هلاکت رسیدند و نفر سوم که رابط خروج آنان از کشور بود، مجروح و دستگیر شد.

 

قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) ضمن قدردانی از اداره‌کل اطلاعات و مرزبانی آذربایجان‌غربی تاکید می‌کند خانواده‌ها و به خصوص نسل جوان باید در برابر وسوسه‌های شیطانی این گروهک‌ها مقاومت نموده و از گرفتار شدن در گرداب مرگ آنان خودداری کنند.

 

همچنین به حامیان منطقه‌ای و استکباری گروهک‌های معاند نیز هشدار می‌دهد هرگونه اقدامی برای برهم زدن امنیت و آرامش این ملت با پاسخ سخت و کوبنده سپاه روبرو خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار